Get Adobe Flash player

Despre noi

      S.C. Transloc Prest S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 avand ca domeniu de activitate ’’Transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori, cod CAEN : 4931’’.

     S.C. Transloc Prest S.R.L. este singurul operator licentiat sa desfasoare activitatea de transport local de persoane, operator cu capital integral al unitatii administrativ teritoriale locale, respectiv Consiliul local al municipiului Alexandria.

     De asemenea  S.C. Transloc Prest S.R.L. a fost desemnata ca operator unic al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara « Alexandria », in vederea asigurarii si dezvoltarii serviciului de transport local de persoane.

     Astfel, intre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara « Alexandria »,  si S.C. Transloc Prest S.R.L. a fost incheiat un contract de delegare de gestiune, obiectul contractului constand in cedarea, respectiv, preluarea gestiunii serviciului public de transport in comun cu autobuze si microbuze.

     S.C. Transloc Prest S.R.L. efectueaza transport public local atat in municipiul Alexandria, cat si in localitatile limitrofe : Poroschia, Tiganesti, Brinceni, Storobaneasa, Mirzanesti, Vitanesti, Rasmiresti, Magura, Nanov, Buzescu, Mavrodin si Nenciulesti.

     Este o companie serioasa, cu o gandire deschisa care se axeaza foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii sai, avand in vedere ca relatiile de lunga durata pot duce la realizarea de avantaje pentru clienti si pentru societate.

     Respecta necesitatea clientilor, obiectivul sau fiind de a consolida relatiile de parteneriat durabile si de a crea un mediu de afaceri bazat pe incredere si  profesionalism.

    Transportul urban de persoane constituie o activitate cu un pronuntat caracter social- acesta prin definitie necreand bunuri materiale sau produse noi, ci efecte utile pentru societate, cu profunde implicatii asupra colectivitatii.

     Prin specificul ei, aceasta prestatie este una din componentele esentiale ale functiunii orasului, care asigura unitatea si coerenta activitatii sale economice si sociale printr-un cadru organizat (trasee fixe, grafice de mers, tarife prestabilite).

   Caracteristica principală a transportului urban este reprezentată de necesitatea realizării unei oferte optime în momentul apariţiei cererii şi trebuie astfel organizat încât să asigure preluarea acesteia (efectuarea călătoriilor), cu un grad corespunzător de siguranţă şi confort.

   S.C. Transloc Prest S.R.L. ofera spre inchiriere mijloace de transport moderne pentru transportul intern de persoane ;

  • Excursii pentru grupuri organizate
  • Curse speciale

     

Management :

Director general : Ing. Radu Mihaela Nicoleta

Director economic : Ec. Matei Dumitra

   

 

Legislatie :

  1. O.U.G.  nr. 109/2005 privind transportul rutier, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 102/2006 ;
  2. Legea serviciilor de transport local nr. 92/2007, cu modificarile si completarile ulterioare ; ;
  3. Legea serviciilor comunitare de utilitati publice nr. 51/2006 ;
  4. Legea nr. 218/2009, privind transportul rutier de persoane.